BEHANDELINGEN

Pedicurebehandeling 

Bij je eerste behandeling nemen we zeker even de tijd … tijd voor informatie, advies en ik vertel je over producten die er worden gebruikt. Zodat je met een goed gevoel de praktijk verlaat,

  • voetonderzoek, medisch en algemene informatie
  • Desinfecteren van de voeten
  • Knippen van de nagel
  • verzorging van de nagelomgeving                                                                                                                       Indien aanwezig behandeling van: 
  • eelt
  • likdoorn(s)
  • kloven
  • ingegroeide nagel(s)
  • Schimmelnagel(s)                                                          De behandeling wordt afgesloten met warme doeken en een korte voetmassage

      Pedicurebehandeling Kort

Als er niet veel klachten of indicaties zijn. Dan kun je kiezen voor deze behandeling. Hier worden de (gezonde)nagels geknipt, de nagel omgeving verzorgt, e.v.t kleine eeltplekjes  en/of een kleine likdoorn wordt verwijderd.

De behandeling wordt afgesloten met warme doeken en een korte voetmassage.

 

Deelbehandelingen (max 20 min)

Hier wordt per onderdeel behandeld. Als je bijvoorbeeld alleen een likdoorn wilt verwijderen.

* Likdoorn

* Schimmelnagel(s)

* Eelt

* Kloof

* Ingegroeide of ingroeiende nagel

 

Cosmetische behandelingen  

BB (Botanical Beauty)

– Voet- onderbeen scrub massage

Deze scrub bestaat uit Dode Zee Zout en 4 koudgeperste oliën.(Jojoba, Druivenpit, Amandel en Advocado olie)  Deze mooie combinatie zorgt voor verzorgende/herstellende en toch intensive reiniging. Zo worden de dode huidcellen verwijderd en door een rijke toevoeging van de oliën wordt de huid goed verzorgd en gevoed, de onder benen en voeten heerlijk zacht die je zeker  24 -uur zal blijven voelen.  

– Butter – Deze Multi Use Butter is ideaal voor de extreem droge en vochtarme huid. Stimuleert zo het genezingsproces. Een voetpakking, met deze butter wordt toegepast met een warmte pakking.

– Voetbad – Ontspannend en verzachtend,  zeker een aanrader voor aanvang van je pedicure behandeling, je kunt hier kiezen uit dode zee water met etherische geurende olie of magnesium

– Voet- en onderbeen massage (30 min.) 
Deze heerlijk massage met de olie van Botanical Beauty, geeft je rust en ontspanning. Een goede massage zal je niet alleen voelen in je benen maar zal het lichaam ook zeker ontspanning geven.

Lakken

Nagels lakken 3 lagen: (Graag aangeven bij het maken van een afspraak, en slippers mee.)

Voor het beste resultaat is 3 lagen…. base – kleur – top 

De basis is om de nagel te beschermen voor de kleur die anders in de nagel trekt en voor een beter hechting van de kleur lak. De toplaag wordt toegepast als bescherming van de kleur en een langere glans en houdbaarheid van de kleur. 

Dezelfde lakken worden niet door meerdere personen gebruikt, er wordt gewerkt met een hoge kwaliteit van hygiëne om ook zo het overbrengen van  schimmels uit te sluiten. Er wordt ook wel beweert dat een schimmel in een lak niet overleeft maar wij nemen gewoon geen risico. Daarom worden alleen de nagels gelakt bij ook afname van de 2 flesje(s). (1 flesje voor zowel de  base als de Top laag te gebruiken en 1 flesje in uw kleur)

Omdat ook via de nagels chemische producten opgenomen kunnen worden door de nagel in de bloedbaan verkoop ik alleen een nagellak op natuurbasis 

Maar je kunt natuurlijk altijd kiezen om je eigen lak meenemen. 

                     *Op dit moment worden er geen workshops gegeven*

WORKSHOPS 

Een workshop in de praktijk(€ 20,00 p/pers) :Bij aanmelding van minimaal 2 pers. en maximaal 4 pers. 

Een workshop op locatie (€ 22,00): bij aanmelding van minimaal 4 pers. wil je met vrienden/vriendinnen een workshop volgen dat kan ook op locatie. 

Geef je voorkeur van dag en datum door (donderdag, vrijdag, zaterdag)

Opgeven telefonisch of via de mail!

Bij afname van een product van min € 20,00…………€10,00 korting op de prijs van de workshop              

Cosmetische Pedicure behandeling

Wilt u eens echt een super ontspannende Voetbehandeling dan is deze keuze helemaal top!

Je begint met een heerlijk ontspannend voetbad met dode zeezout  die 40 verschillende mineralen bevat met een heerlijk geurende etherisch olie deze combinatie bereiden de huid voor op de verdere behandeling

* Pedicurebehandeling Kort (meerprijs bij een Pedicurebehandeling) 

* Voetscrub met Dode Zeezout en 100% natuurlijke en biologische oliën met een toevoeging van een etherische olie

* Ontspannende Voetmassage, toevoeging van koudgeperste verzorgende oliën en/of magnesium olie

Workshop Botanical Beauty

Deze workshop staat in het teken van natuurlijke verzorging van de huid. De producten van Botanical Beauty zijn 100% natuurlijk , biologisch. dierproefvrij en veganistisch worden toegepast op handen, armen, onderbenen en voeten. Maar ook krijg je tips over reinigen van je gezicht. Hoe gebruik je de producten en van belang ook hoeveel je ervan gebruikt. Wat is het, wat doet het. Wat is natuurlijk en hoe natuurlijk zijn producten. thee/koffie en wat lekkers zijn natuurlijk inclusief. 

Je gaat tijdens deze workshop zelf ook aan het werk, het gaat er tenslotte om dat je er thuis ook mee aan de slag kan….al geef ik zelf ook wel wat extra’s weg 🙂 

De tijd van de workshop ligt ook aan het aantal personen.