BEHANDELINGEN

Pedicurebehandeling 

We nemen zeker even de tijd … Tijd voor informatie, advies en ik vertel je over producten die er worden gebruikt. Zodat je met een goed gevoel de praktijk verlaat.

De behandeling bestaat uit een basis behandeling en evt. alle voorkomende klachten.

Basis pedicurebehandeling:

 • voetonderzoek en algemene informatie
 • Desinfecteren van de voeten
 • Knippen van de nagels
 • verzorging van de nagelomgeving

Behandeling van  klachten:

 • eelt
 • likdoorn(s)
 • kloven
 • ingegroeide nagel(s)
 • Schimmelnagel(s)                                                                                                                                               De behandeling wordt afgesloten met een korte voetmassage.

        Pedicurebehandeling Basis

Als er niet veel klachten/indicaties zijn, dan kun je kiezen voor deze behandeling. 

 • knippen van de (gezonde)nagels 
 • Verzorging nagelomgeving 
 • Evt., verwijderen van licht eelt en/of een klein      eeltpitje.

De behandeling wordt afgesloten met een korte voetmassage.

Let op !!… Heb je meer eelt en of likdoorn(s) dan valt deze niet onder deze behandeling.

 =========================================

Deelbehandelingen (max 20 min)

Hier wordt per onderdeel behandeld. Als je bijvoorbeeld alleen een likdoorn wilt verwijderen.

 • Likdoorn
 • Schimmelnagel(s)
 • Eelt
 • Kloof
 • Ingegroeide of ingroeiende nagel

Cosmetische behandelingen  

BB (Botanical Beauty)

– Voet- onderbeen scrub massage *Deze scrub bestaat uit Dode Zee Zout en 4 koudgeperste oliën.(Jojoba, Druivenpit, Amandel en Advocado olie)  Deze mooie combinatie zorgt voor verzorgende/herstellende en toch intensive reiniging. Zo worden de dode huidcellen verwijderd en door een rijke toevoeging van de oliën wordt de huid goed verzorgd en gevoed, de onder benen en voeten heerlijk zacht die je zeker  24 -uur zal blijven voelen.  

– Butter * Deze Multi Use Butter is ideaal voor de extreem droge en vochtarme huid. Stimuleert zo het genezingsproces. Een voetpakking, met deze butter wordt toegepast met een warmte pakking.

– Voetbad *Ontspannend en verzachtend,  zeker een aanrader voor aanvang van je pedicure behandeling, je kunt hier kiezen uit dode zee water met etherische geurende olie of magnesium.

– Voet- en onderbeen massage (30 min.) *Deze heerlijk massage met de olie van Botanical Beauty, geeft je rust en ontspanning. Een goede massage zal je niet alleen voelen in je benen maar zal het lichaam ook zeker ontspanning geven.

HANDEN 

 Manicure basis – Kun je zelf moeilijk de nagels van je handen knippen of vind je het fijn om het te laten doen. Deze basis bestaat uit nagels knippen/vijlen, nagelolie en als afsluiting een heerlijke handcrème.

Lakken (geen gellak)

Nagels lakken Zelf nagellak meenemen :.(ivm tijd graag aangeven bij het maken van een afspraak. Zelf eigen lak meenemen en slippers mee).

Voor het beste resultaat is 3 lagen…. base – kleur – top 

De basis is om de nagel te beschermen voor de kleur die anders in de nagel trekt en voor een beter hechting van de kleur lak. Een toplaag wordt toegepast voor bescherming en een langere glans en houdbaarheid van de kleur.

Waarom heb ik geen nagellak in de praktijk: In de meest nagellakken bevinden zich ook chemische stoffen, dit wordt dan ook door de nagels opgenomen en komen zo ook in de bloedbaan. Ik werk met natuurlijke producten dus deze lakken wil ik niet verkopen. Ik adviseer daarom ook altijd om nagellakken op natuur basis te gebruiken. Sommige nagels van de voeten hebben vaak problemen zoals “schimmels” daarom gebruik ik nooit hetzelfde potje nagellak voor verschillende personen. Ik werk met een hoge kwaliteit van hygiëne om ook zo het overbrengen van schimmels uit te sluiten. Er wordt ook wel beweert dat een schimmel in een lak niet overleeft maar ik neem gewoon geen risico. Neem daarom gewoon je eigen lak mee, zo heb je dan ook meteen de goede kleur uitgezocht. 🙂

Uiteraard ben je vrij om jouw eigen soort nagellak mee te nemen of dat op nu een natuurlijke basis is of niet. 

Cosmetische Pedicure behandeling

Wilt u eens echt een super ontspannende Voetbehandeling dan is deze keuze helemaal top!

Je begint met een heerlijk ontspannend voetbad met dode zeezout  die 40 verschillende mineralen bevat met een heerlijk geurende etherisch olie deze combinatie bereiden de huid voor op de verdere behandeling

 • Pedicurebehandeling Kort (meerprijs bij een Pedicurebehandeling) 
 • Voetscrub met Dode Zeezout en 100% natuurlijke en biologische oliën met een toevoeging van een etherische olie
 • Ontspannende Voetmassage, toevoeging van koudgeperste verzorgende oliën en/of magnesium olie

Workshop Botanical Beauty

Deze workshop staat in het teken van natuurlijke verzorging van de huid. De producten van Botanical Beauty zijn 100% natuurlijk , biologisch. dierproefvrij en veganistisch worden toegepast op handen, armen, onderbenen en voeten. Maar ook krijg je tips over reinigen van je gezicht. Hoe gebruik je de producten en van belang ook hoeveel je ervan gebruikt. Wat is het, wat doet het. Wat is natuurlijk en hoe natuurlijk zijn producten. thee/koffie en wat lekkers zijn natuurlijk inclusief. 

Je gaat tijdens deze workshop zelf ook aan het werk, het gaat er tenslotte om dat je er thuis ook mee aan de slag kan….al geef ik zelf ook wel wat extra’s weg 🙂 

De tijd van de workshop ligt ook aan het aantal personen.

× Hoe kan ik je helpen?