BEHANDELINGEN

Pedicurebehandeling 

Bij uw eerste behandeling nemen we zeker even de tijd … tijd voor informatie en advies over de verzorging van uw voeten. Ook de producten die wij hier voor gebruiken worden met u besproken. 

  • voetonderzoek, medisch en algemene informatie
  • Desinfecteren van de voeten
  • Knippen van de nagel
  • verzorging van de nagelomgeving                                                                                                       Indien aanwezig behandeling van: 
  • eelt
  • likdoorn(s)
  • kloven
  • ingegroeide nagel(s)
  • Schimmelnagel(s)                                                                                                                                          De behandeling wordt afgesloten met warme doeken en een korte voetmassage

Pedicurebehandeling Kort

U kunt deze behandeling kiezen als u niet veel klachten of indicaties aan uw voeten heeft. Hier worden de nagels geknipt, de nagel omgeving verzorgt, evt kleine eeltplekjes  en/of een kleine likdoorn worden verwijderd afgesloten met warme doeken en een korte voetmassage. Bij deze behandeling is het natuurlijk ook mogelijk de behandeling uit te breiden met een cosmetische mini, heerlijk als afsluiting.

Deelbehandelingen (max 20 min)

Deelbehandelingen zijn behandelingen die per onderdeel worden behandeld. Als u bijvoorbeeld alleen een likdoorn wilt verwijderen dan wordt alleen de likdoorn verwijderd. Hier staat een kortere tijd voor.

* Likdoorn

* Schimmelnagel(s)

* Eelt

* Kloven

* Ingegroeide of ingroeiende nagel

Deelbehandelingen (max 20 min)

 

Deelbehandelingen zijn behandelingen die per onderdeel worden behandeld. Als u bijvoorbeeld alleen een likdoorn wilt verwijderen dan wordt alleen de likdoorn verwijderd. Hier staat een kortere tijd voor.

* Likdoorn

* Schimmelnagel(s)

* Eelt

* Kloven

* Ingegroeide of ingroeiende nagel

 

Cosmetische behandelingen  

BB (Botanical Beauty)

– Voet- onderbeen scrub massage

Deze scrub bevat Dode Zee Zout en 4 koudgeperste oliën. Deze combinatie zorgt voor milde maar toch intensive reiniging Hierbij worden de dode huidcellen verwijderd door een rijke toevoeging van de oliën wordt u huid verzorgt en gevoed, uw onder benen en voeten heerlijk zacht die u zeker 24 uur zal blijven voelen. 

– Voet Pakking

Dode Zee Modder – Deze modder is heilzaam en heeft een  weldadige werking  bij gewrichtsklachten (ook ideaal voor de reumatische voet) (verzacht, reinigt en stimuleert en hersteld het vocht balans.

– Butter – Deze Multi Use Butter is ideaal voor de extreem droge en vochtarme huid. Stimuleert zo het genezingsproces

( Pakkingen, zoals de butter met de juiste toevoeging worden op het moment zelf bepaald, hierbij wordt rekening gehouden wat de huid nodig heeft.)

– Voet- en onderbeen massage (30 min.) 
Deze heerlijk massage geeft je rust en ontspanning. Hier worden oliën gebruikt die verzorgen en helend wering hebben. Deze voet-onderbeen massage geven ook het lichaam ontspanning.

Lakken

Nagels lakken 3 lagen: (Graag aangeven bij het maken van een afspraak, en slippers mee.)

Voor het beste resultaat is 3 lagen…. base – kleur – top 

De basis is om de nagel te beschermen voor de kleur die anders in de nagel trekt en voor een beter hechting van de kleur lak. De toplaag wordt toegepast als bescherming van de kleur en een langere glans en houdbaarheid van de kleur. 

Dezelfde lakken worden niet door meerdere personen gebruikt, er wordt gewerkt met een hoge kwaliteit van hygiëne om ook zo het overbrengen van  schimmels uit te sluiten. Er wordt ook wel beweert dat een schimmel in een lak niet overleeft maar wij nemen gewoon geen risico. Daarom worden alleen de nagels gelakt bij ook afname van de 2 flesje(s). (1 flesje voor zowel de  base als de Top laag te gebruiken en 1 flesje in uw kleur)

Omdat ook via de nagels chemische producten opgenomen kunnen worden door de nagel in de bloedbaan verkoop ik alleen een nagellak op natuurbasis 

Maar u kunt natuurlijk altijd kiezen om uw eigen lak meenemen. 

Cosmetische Pedicure behandeling

Wilt u eens echt een super ontspannende Voetbehandeling dan is deze keuze helemaal top!

U begint met een heerlijk ontspannend voetbad met dode zeezout  die 40 verschillende mineralen bevat met een heerlijk geurende etherisch olie deze combinatie bereiden de huid voor op de verdere behandeling

* Pedicurebehandeling Kort (meerprijs bij een Pedicurebehandeling) 

* Voetscrub met Dode Zeezout en 100% natuurlijke en biologische oliën met een toevoeging van een etherische olie

* Ontspannende Voetmassage, toevoeging van koudgeperste verzorgende oliën en/of magnesium olie

Workshop Botanical Beauty

Deze workshop staat in het teken van natuurlijke verzorging van de huid. De producten van Botanical Beauty zijn 100% natuurlijk , biologisch. dierproefvrij en veganistisch worden toegepast op handen, armen, onderbenen en voeten. Maar ook krijg je tips over reinigen van je gezicht. Hoe gebruik je de producten en van belang ook hoeveel je ervan gebruikt. Wat is het, wat doet het. Wat is natuurlijk en hoe natuurlijk zijn producten. thee/koffie en wat lekkers zijn natuurlijk inclusief. 

Je gaat tijdens deze workshop zelf ook aan het werk, het gaat er tenslotte om dat je er thuis ook mee aan de slag kan….al geef ik zelf ook wel wat extra’s weg 🙂 

De tijd van de workshop ligt ook aan het aantal personen.