Magnesium Behandelingen

          Magnesium Behandelingen


 * Workshop Magnesium: In een ongedwongen sfeer wordt tijdens een voetbad  en/of scrub-pakking uitgebreid ingegaan op wat magnesium doet en waarom het zo belangrijk is voor het lichaam…en meer. Je kunt tijdens deze workshop alle producten rustig uitproberen, Je krijgt natuurlijk voldoende water, een lekker kopje thee en iets lekkers (uiteraard magnesium rijk). Ter afsluiting krijg je een magnesium pakketje mee naar huis.  
Om de workshop te laten doorgaan moeten er minimaal 2 personen zich hebben aangemeld. Om het overzichtelijk en relaxed te houden is het maximale aantal 4 personen. Aanmelden kan nu alleen nog telefonisch of via de mail. Je kunt meerdere personen opgeven,  dan kunnen we een datum overleggen. Algemene workshops worden datum en tijden vermeld op de site.

* Magnesium VoetCompleet: Een heerlijke behandeling van een combinatie van een voet-onderbeen massage en een pakking, een extra boost voor je onderbenen en voeten die jezelf ook zeker zal ontspannen.

* Magnesium InfraroodMassage: Deze behandeling begint met een intake. Deze heerlijke ontspannende rug-benen massage zal de spieren klaarmaken voor de magnesium opname met infrarood pakking. Deze behandeling duur totaal ongeveer 1,5 uur

De infraroodmassage kan nu alleen nog telefonisch of via de mail worden geboekt op:

vrijdag tussen 10:00 u en 15:00 u. 

dinsdag, woensdag en donderdag avond  tussen 19:00 u en  20:00u

 

× Hoe kan ik je helpen?